Palvelut

Hinnasto:

Kotikäyntien ja noutopalveluiden minimiveloitus on aina 80 € (Hinta sisältää alv. 24 %) (sisältää maksimissaan 1 h työn) Samana päivänä tilauksesta tehdyistä käynneistä menee pikapalvelu lisämaksu 40 € (Hinta sisältää alv. 24 %). Lisäksi perimme matkakulut mikäli käyntipaikka sijaitsee ydin keskustan ulkopuolella (yli 2 km torilta )

Huom! os sopimamme käynti ei sovulle sovikaan, muista perua käynti viimeistään edellisenä päivänä koska muussa tapauksessa joudumme veloittamaan 40 € peruutusmaksun.

Opastus etäyhteyden kautta (esim. sähköpostin kanssa ongelmia tai jonkin sovelluksen asennus onnistuu etäyhteyden avulla) Alkaen 20 € (Hinta sisältää alv. 24%)

Tietokoneen tai muun laitteen osto opastus alusta käyttökuntoon saakka (Etsimme useiden yritysten mainoksista parhaat ja otamme selvää millaisia koneita on tarjolla ja mihin hintaan (vähintään 3 eri paikasta) jotka täyttävät asiakkaan vaatimukset. 80 € + kuljetuskustannukset ja asennuskulut (Hinta sisältää alv. 24 %).

Uuden tietokoneen käyttöönotto (asetukset, päivitykset yms.) 80 € (Hinta sisältää alv. 24 %)

Tietokoneen täydellinen uudelleenasennus 100 € (Hinta sisältää alv. 24 %)

Kiintolevyn vaihto ja vanhan levyn kopiointi, jolloin mitään ei häviä (Koneesi nopeutuu huomattavasti kun siihen vaihtaa uuden SSD kiintolevyn)  Työn osuus 80 € (Hinta sisältää alv. 24 %) Levyn hinta tulee päälle. Myös M.2 levyt onnistuu!

Ajureiden asennus (esim. tulostin ) 40 € (USB-johdolla 40€, langaton asennus 60€) (Hinta sisältää alv. 24 %)

Tietokoneen käytön tehostus noutopalveluna 100 € (Suositellaan tehtäväksi 3 kk välein. Päivitetään Windows ja ohjelmia, tarkistetaan tietokone viruksista ja muista ei-toivotuista ohjelmista, siivotaan ylimääräisiä tiedostoja pois ja eheytetään kiintolevy)

Tiedonsiirto vanhasta puhelimesta uuteen puhelimeen! Eli voit ostaa uuden puhelimen ja saada tiedot vanhasta puhelimestasi uuteen (esim. yhteystiedot, kuvat, videot yms.) 60 €

Tiedostojen palautus pääasiassa noutopalveluna (esim. vahingossa tuhotut kuvat, videot) 80 € (Hinta sisältää alv. 24 %)

Ota yhteyttä niin teemme alustavan arvion. Jos tiedostojen palautus ei onnistu tai sitä ei kannata normaaleilla palautusmenetelmillä tehdä, suosittelen kääntymään yhteistyökumppanimme Ibas Kroll Ontrackin puoleen joka on Pohjoismaiden johtava asiantuntija tietojen palauttamisessa, digitaalisessa forensiikassa sekä tietojen hävittämisessä. Muista palvelua tilatessasi kirjata jälleenmyyjä-kohtaan KuopionAtk-kotipalvelu. Pääset Ibasin sivuille klikkaamalla alle olevaa isoa sinistä Ibasin mainosta.

Ibas Ontrack Tietojen Palautus

Lomakkeiden täyttöpalvelumme auttaa esimerkiksi veroilmoitusten teossa ja erilaisten tukien haussa. 80 € (Hinta sisältää alv. 24 %)

Kauttamme saat myös muut palvelut noutopalveluna, eli haemme laitteen kotoasi/toimistosta ja tuomme sen takaisin kun se on valmis.

Näitä ovat tietokoneiden ja matkapuhelinten korjaukset ja huollot, lisäksi Web-sivut ja hakukoneoptimointiin löydät osaavat tekijät ottamalla yhteyttä Kuopion Atk-kotipalveluun puh. 045-7873 6205.

Huom! Kaikista käynneistä veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Maksua ei kuitenkaan veloiteta, jos käynti on aiheeton Kuopion ATK-kotipalvelun toimesta.